‘Positieve energie en enthousiasme’

LHV-bestuurslid Aard Verdaasdonk gaat naar huis met een mooie opdracht
Samen met dagvoorzitter Gerrit Heijkoop sluit LHV-bestuurslid Aard Verdaasdonk vol enthousiasme de allereerste hybride LHV Huisartsendag af. Verdaasdonk: “Ik vond het fantastisch om elkaar hier weer te kunnen zien. Het is fijn om na deze roerige tijd de positieve energie en het enthousiasme weer te kunnen voelen.”

Zelf was Verdaasdonk aanwezig bij de workshop over bekostiging. “Wat ik daarvan vooral heb geleerd: laten we het simpel houden, maar ga achter de schermen keihard vechten om er voor de huisartsen het beste uit te halen. Streef naar langdurige contacten en zorg voor een passende beloning voor alle informele contacten die huisartsen continu hebben. Daar ligt een mooie opdracht voor ons.” 

Als huisarts kun je alle uitdagingen namelijk niet alleen oplossen. “Wij zijn er als LHV om je te helpen, maar we hebben wel jullie input nodig om richting te geven aan de oplossingen waar we voor moeten gaan strijden.”

Wat is Verdaasdonks blik op de toekomst? “We gaan ons volgend jaar meer richten op hoe we zorg en welzijn uit elkaar gaan houden. En daarbij blijft het natuurlijk belangrijk dat we ons aan onze kerntaken en kernwaarden houden: goede zorg leveren.” 

Voeg toe aan selectie