Advies krijgen met een broodje in de hand

Na alle sessies is het nog niet helemaal gedaan met de informatie-uitwisseling. Tijdens de lunch kunnen deelnemers voor advies namelijk terecht bij vijf verschillende infostands in de hal. “Deze manier van advies inwinnen is mooi laagdrempelig.”

Kirsten Nijland en Paul Morgenster hebben een tijdje bij de tafel voor juridische zaken gestaan. “Ik ben waarnemer in zijn praktijk”, vertelt Nijland, knikkend naar Morgenster. “Nu zit ik te kijken hoe ik dat als zzp’er kan aanpakken binnen de regels.” “We zijn bevestigd door het advies”, zegt Morgenster. “En we werden op het idee gebracht om een contractgenerator te gebruiken. Deze manier van advies inwinnen is mooi laagdrempelig.”

Ik vind het heel fijn dat dit er is op het einde van zo’n dag

 

Bij de LHV Academie staat Rozemarijn van de Sande met een broodje in haar hand. Zij heeft zojuist geïnformeerd naar de cursus ‘LEAN werken in de huisartsenpraktijk’. “Ik heb gevraagd of ze dat volgend jaar in onze regio willen plannen. Als het aanbod er is, gaat dat lukken, zo kreeg ik te horen.” Vorige keer maakte Van de Sande ook al gebruik van de infostands. “Toen heb ik informatie gekregen over bouwadvies. Dat project hebben we inmiddels achter de rug. Ik vind het heel fijn dat dit er is op het einde van zo’n dag.”

Gijs Bolsius staat ook lang te praten met de medewerkers van de LHV Academie. “Volgend jaar ga ik een praktijk starten en daarom wilde ik wat meer weten over de cursussen. Het was wel even uitzoeken wat bij mij past, want er worden 150 cursussen gegeven. Maar ik ben er uitgekomen. Misschien is het wel een idee als er een volgende keer een uitgeprinte lijst met cursussen bij de tafel hangt.”   

Voeg toe aan selectie