Bij de ingang

Wat brengt u hier?

In de ontvangsthal vragen we de bezoekers van de LHV Huisartsendag wat hun verwachtingen zijn van de dag.

“Ik ben bijna huisarts, ik heb nog één week van mijn opleiding tot huisarts te gaan. Dat is meteen een van de redenen dat ik hier ben. Natuurlijk verwacht ik een informatieve dag en vind ik het leuk om collega’s te ontmoeten, maar ik ga ook starten als waarnemer. Wie weet vind ik hier nog werk!”

Ilona Tiemens – van Pullen
huisarts in opleiding, Leiden

“Ik kijk uit naar deze dag. Eindelijk weer collega’s ontmoeten. En ik hoop inspiratie op te doen in de workshops, bijvoorbeeld bij de sessie ‘Motiveren kun je leren’. Dat is een onderwerp waar ik in mijn praktijk dagelijks tegenaan loop. Hoe motiveer ik iemand om actie te ondernemen? Daar hoop ik vandaag meer over te leren.”

Hasib Jaihun
Huisarts in Den Helder

“Stilstaan bij mijn vakgebied: dat ga ik vandaag doen. Ik ben benieuwd naar de toekomstvisie voor het huisartsenvak en wil daarover sparren met collega’s. Als huisarts in Zuidoost-Brabant merk ik dat we in deze regio zo onze eigen problemen hebben, bijvoorbeeld op het gebied van waarnemen en opvolging. Ik ben benieuwd hoe dat voor anderen is.”

Freek van Eck
Huisarts in Mierlo

“Ik ga er open-minded in vandaag. Ik zie het als een moment om me bij te scholen en om andere collega’s te ontmoeten. Ik heb me ingeschreven voor de sessie ‘Motiveren kun je leren’. In mijn grote huisartsenpraktijk werk ik met veel mensen samen. Ik hoop tips en tops te krijgen om medewerkers te blijven motiveren.”

Charlotte van Krevel
Huisarts in Nijkerk
Voeg toe aan selectie