Wat vond u van de dag?

Onder het genot van een hapje en een drankje praten de bezoekers van de LHV Huisartsendag na.

“Ik ben hier naartoe gekomen met drie collega’s. Ik doe ideeën en inspiratie nu eenmaal liever op bij een fysiek evenement dan digitaal. Ik vond het een mooie dag. Het is fijn om collega’s en bekenden weer eens in het echt te ontmoeten. Ik kwam bijvoorbeeld net Martin tegen, wij kennen elkaar nog van vroeger. Waar ik het meeste heb opgestoken? Bij de sessie Omgaan met data.”

Maurice Hagenbeek
Huisarts in Nijmegen

“Wat een toeval dat ik Maurice hier weer eens tegen het lijf liep. Ooit werkten wij samen, als arts bij de Krijgsmacht. Ik vond de LHV Huisartsendag erg interessant. Ik ben naar het Skills-lab geweest en heb daar de sessie over injectietechnieken bijgewoond. En ik ben meer te weten gekomen over de bekostiging van de huisartsenzorg met haar veelvoud aan regels.”

Martin Baardman
Huisarts in Den Haag

“De LHV Huisartsendag was dit jaar wat minder massaal en die kleinschaligheid bevalt me. Ik maak zo makkelijker contact met collega’s. Ook de combinatie van digitale en fysieke sessies is prettig. Wat ik mee naar huis neem, is iets uit de sessie over de digitale spreekkamer. Dat het slim is om een huishoudelijk reglement op te stellen over beeldbellen. Het zet me aan het denken; wat kan er wel en niet digitaal?”

Astrid Dumont
Huisarts in Nootdorp

“Wat is deze dag geweldig georganiseerd. Een goede combinatie van praktijk en theorie. Ik was erg nieuwsgierig naar LHV-voorzitter Mirjam van ’t Veld. Zij opende de dag en ik merk dat ze hart heeft voor de huisartsen. Ik heb veel opgestoken van het Skills-lab over dermatoscopie. In mijn opleiding heb ik geleerd hoe je onderscheid maakt tussen goed- en kwaadaardige moedervlekken, maar nu konden we dit in kleine groepjes echt bespreken.”

Julia Tobin
Huisarts in opleiding in Zwolle
Voeg toe aan selectie